Inšpirácie

Darčeky pre tínedžerov – 5 najlepších nápadov

fotodarčeky pre tinedžerov

Koniec školského roka? narodeniny? Vyhrať dôležitú súťaž? Deň detí? Príležitostí na obdarovanie tínedžerov je veľa. Otázkou však je, čo vybrať, aby vyhovoval vkusu mladého človeka a vyvolal široký úsmev na tvári. Máme pre vás 5 zaujímavých nápadov na darčeky pre tínedžerov, ktoré môžete zrealizovať spolu s Empik Foto. Pozrite sa! 

Darčeky pre tínedžerov – aký by mal byť ideálny darček? 

Na túto otázku neexistuje jedna dobrá odpoveď. Pri výbere darčeka však nezabúdajte na niekoľko dôležitých vecí. 

  • Tínedžer už nie je malé dieťa. Darček pre neho by to preto mal zohľadňovať. Zabudnite na „príliš sladké“ darčeky či plyšové zvieratká. No, pokiaľ ich nedáte s rezervou. Potom si azda nevyvoláte hnev tínedžera.
  • Vyberte si niečo, čo sa stane suvenírom. Takú, ku ktorej sa môžete vrátiť aj po mnohých rokoch. Pravdepodobne máte také maličkosti, ktoré vám pripomínajú obdobie rebélie.
  • Myslite prakticky – darček pre tínedžera môže byť aj funkčný. Možno mladý človek sníva o nových slúchadlách alebo inom gadgete? Ak si vyberiete niečo takéto, určite k setu pridajte aj emotívnu kartičku alebo fotodarček, ktorý celok dotvorí. 

Teraz je čas na pár fotodarčekov, ktoré budú skvelým darčekom pre tínedžera. 

fotodarčeky pre tinedžerov

Fotoplagát so štipkou soli

Fotoplagát sa môže stať skvelou dekoráciou pre tínedžerskú izbu. Takú, ktorá mu bude neustále pripomínať ľudí, ktorí ho milujú. Stačí si vybrať správnu šablónu. Čo bude fungovať pre mladého človeka? Môžu to byť napríklad: 

  • fotoplagát v štýle komiksu – taký, na ktorom je teenager prezentovaný ako superhrdina; ďalšou možnosťou je filmový fotoplagát,
  • fotoplagát s predlohou diplomu – darujte ho napríklad pri príležitosti konca školského roka alebo dovŕšenia ďalšieho roku života,
  • plagát s malou cestovateľskou mapkou – na ktorú si môžete označiť miesta, ktoré ste už spolu navštívili a vysnívané cestovateľské destinácie tínedžera. 

Pozrite si šablóny pripravené odborníkmi z Empik Foto a vyberte si jednu z nich. Môžete si tiež vytvoriť vlastný dizajn v externom grafickom programe. Rozhodnutie je úplne na Vás! 

 Fotohrnček pre tínedžera

Aj tu sa oplatí vybrať model pripravený s rezervou. Čo sa dá na takom hrnčeku nájsť? Napríklad modely s nápismi ako: 

  • „Ja vládnem tomuto domu!”
  • „Princ/princezná [meno tínedžera]”
  • „Dievčenská sila!” – pre dievča
  • „Super SYN/DCÉRA” 

A veľa ďalších. Môžete naň umiestniť aj rodinnú fotografiu. 

 Fotokniha

Nemusí to byť ďalší rodinný album! Ako rodič môžete pripraviť personalizovaný darček, ktorý bude rozprávať úplne iný príbeh. Aký? 

Ak dávate darček na konci školského roka, vytvorte si fotoknihu so spomienkami na školské roky. Napríklad taký, ktorý bude obsahovať Vaše fotky z mladosti, ale aj školské fotky Vašej polovičky, starých rodičov tínedžera. Ozdobte každú z nich zaujímavou spomienkou, ktorá ukáže, aká bola škola v minulosti a aká je teraz. 

Dobrým nápadom by bola aj fotokniha súvisiaca s koníčkom tínedžera. Rád varí? Možno stojí za to pripraviť album s receptami a fotografiami najlepších lahôdok? Máte vášeň pre motorizmus? Zamyslite sa nad fotoknihou s fotkami tých najkrajších áut. 

Skúste ísť proti prúdu a prekvapte mladého človeka Vašou kreativitou v podobe fotoknihy! 

 Tričko s fotkou

Personalizované tričko funguje v každej situácii bez výnimky. Jednoducho. Preto zvážte takýto darček pre teenagera. Bude to fungovať dobre, keď sa darček daruje na iné narodeniny, na konci školského roka alebo pri akejkoľvek príležitosti. A čo sa na ňom dá nájsť? Napríklad heslo: 

  • Super tinedžer
  • Ja vládnem tomuto domu! (Keď sú rodičia v práci)
  • #LOVE plus rodinná fotka

Toto je, samozrejme, len niekoľko verzií. Stimulujte Vašu kreativitu a vymyslite si vlastnú. Potom už len pár chvíľ s editorom a máte hotovo! 

Pozrite si aj ďalšie fotodarčeky dostupné na Empik Foto a vytvorte si ten jediný. Určite to stojí za to! 

Udostępnij: