Inšpirácie

Aký darček pre kamarátku vybrať?

darcek pre kamaratku

Je to jeden z najbližších ľudí. Pozná Vás ako nikto iný. Vždy sa na ňu môžete spoľahnúť a nikdy Vás nesklamala. Takýto kamarát je skutočný poklad, o ktorý sa treba náležite starať. Preto je dobré poďakovať sa jej za jej prítomnosť a lásku. A najlepší spôsob, ako to urobiť, je dať vhodný darček. Netušíte čo by to mohlo byť? Prezradíme Vám, aký darček vybrať pre Vašu kamarátku! 

Skutočné priateľstvo, ktoré trvá roky, sa nestáva často! Máte veľké šťastie, že ste našli niekoho takého výnimočného. Aby ste zdôraznili svoj vzťah a vyjadrili vďačnosť za svoje srdce, stojí za to dať svojej kamarátke niečo originálne. Pozrite si naše nápady na darčeky pre ňu! 

Personalizovaný darček pre kamarátku 

Ak chcete oslávenkyňu naozaj potešiť a prekvapiť ju svojim darčekom, vyberte si plne personalizovaný produkt. Vlastnoručne vyrobený darček je skvelý spôsob, ako zdôrazniť puto medzi vami. 

Ak chcete vytvoriť jedinečný darček, zamyslite sa na chvíľu, čo človeka zaujíma. Vegetácia? Móda? Cestovanie? Použite to na navrhnutie grafiky pre personalizované tričko, ktoré bude odkazovať na záujmy oslávenkyne. K tomu si nakreslite alebo si dajte vyrobiť napríklad karikatúru či komiks. Potom prejdite do nášho online editora a vytvorte produkt s vlastnou potlačou. Umiestnite kresbu na príslušné miesto a pridajte vtipný nápis alebo anekdotu. Pekný bude aj odkaz na Váš vzťah a dobrodružstvá, ktoré ste spolu zažili. Váša kamarátka bude určite prekvapená Vaším originálnym nápadom! 

 

Nezabudnuteľný darček pre kamarátku 

Hľadáte nápad, čo vybrať ako darček pre svoju kamarátku, aby si to zapamätala do konca života? Vzdajte sa materiálnych produktov a vyberte si… extrémne zážitky. Bungee jumping, lietanie vo veternom tuneli, jazda na športovom aute alebo možno cestovanie na neznáme miesto? Takýto darček oslávenkyňa určite nečaká. 

Takýto darček si vyžaduje vhodné balenie. V tomto prípade budú krabičky na fotky fungovať skvele a jednoducho si ich navrhnete v našom online editore. Použite vtipnú fotku, na ktorej ste s kamarátkou a vložte ju do editoru. Na obálku napíšte napríklad „Kamarátky navždy“ alebo „Je mi cťou byť tvoja kamarátka“. Ide o veľmi dômyselný spôsob balenia poukážok a vstupeniek. Neskôr sa dá použiť ako nádoba napr. na pohľadnice alebo fotografie. 

Nezabudnite si odovzdanie a splnenie darčeku pripomenúť fotením. Pomocou fotografií vytvorte obraz – pamiatku. Pomocou aplikácie EmpikFoto to zvládnete rýchlo. Nainštalujte si program do telefónu a potom vyberte produkt, o ktorý máte záujem. Pridajte fotografie, usporiadajte ich v správnom poradí a vložte nápis, napr. ” Blaznivá Petra” alebo jednoducho dátum udalosti. Vyberte si spôsob doručenia a zaplaťte za objednávku pohodlne online. Po niekoľkých dňoch dostanete svoj výrobok a môžete ho darovať oslávenkyni. Určite sa poteší, že ste rozmýšľali nad výrobou takéhoto suveníru. 

Čo dať ako darček kamarátke? 

Potrebujete nápad na krásny a originálny darček? Siahnite po osvedčenom riešení, teda po fotoknihu plnú pekných spomienok. Vo svojom archíve pravdepodobne uchovávate fotografie swojej kamarátky z mladosti alebo dobrodružstiev, ktoré ste spolu zažili. Toto je ten správny čas na ich použitie! Ak ide o staré fotky, skúste ich správne naskenovať. Takúto službu si môžete objednať aj v profesionálnom fotografickom štúdiu. O jemné pamiatky sa špecialista vhodným spôsobom postará a napríklad vyretušuje. 

Môžete tiež nahrať digitálne verzie svojich fotografií na webovú stránku online editora. Potom si vyberte šablónu, ktorá Vám vyhovuje, a usporiadajte fotografie v správnom poradí. Každý z nich sa určite podpíšte – na takéto detaily sa rýchlo zabudne a zostanú vo fotoknihe navždy. Môžete použiť aj citáty o priateľstve, napr. Albert Camus: „Nechoď za mnou, lebo neviem viesť. Nekráčaj predo mnou, lebo možno s tebou neudržím krok. Len kráčaj vedľa mňa a buď môj priateľ.” 

Nemôžete osobne obdarovať svoju kamarátku? Vyberte si kuriérsku alebo poštovú službu. Darček zabaľte, priložte príslušnú fotokartu s venovaním a odošlite! Toto je najlepší tip na darček pre milovanú osobu! 

Udostępnij: