Inšpirácie

VÝZDOBA INTERIÉRU – AKO LACNO A RÝCHLO JU ZMENIŤ?

Jar je obdobím, kedy meníme šatník, osviežujeme účes a vraciame sa k diétnym predsavzatiam. Často tiež uvažujeme o zmenách v dizajne interiéru nášho bytu, no nie vždy plánujeme menšiu či väčšiu rekonštrukciu. Ukážeme Vám, ako zrekonštruovať byt lacno a rýchlo. 

Doplnky v byte mu dodajú ten správny ráz. Ako sa ukazuje, na jarné osvieženie interiéru bytu nemusíte kupovať nový nábytok ani maľovať steny. Všetko, čo potrebujete, je niekoľko doplnkov, hrsť nápadov a trochu voľného času na nové plánovanie priestoru. Nižšie nájdete niekoľko rád od odborníkov z Empik Foto.

Dodajte svojmu interiéru farbu

Vyzdoba interiéru

Pridanie farebných akcentov do priestoru je najjednoduchší, ale aj najefektívnejší spôsob, ako osviežiť interiér Vašho bytu. V tejto sezóne zaznamenávame návrat intenzívnej zelenej, odkazujúcej na nádherné farby listov monstery či papradí, ako aj pastelových farieb. Predovšetkým sa oplatí vybrať si živú koralovú farbu, ktorú Inštitút Pantone vyhlásil za farbu roka 2019. Preto si môžeme vybrať vankúše s obľúbeným motívom (v Empik Foto si môžete navrhnúť obliečky na vankúše s grafikou podľa vlastného výberu), farebné závesy alebo čalúnenie na starom nábytku.

Nová výzdoba interiéru – zmeny na… stenách!

Vyzdoba interiéru

Maľovanie stien od základov môže byť drahá investícia, ale môžeme zmeniť dekor miestnosti bez toho, aby sme museli. Fototapety nedávno zaznamenali veľký návrat. Interiéroví dizajnéri si ich zamilovali, pretože sa dajú jednoducho aranžovať a výber vzorov je prakticky nekonečný. Stojí za to pripomenúť, aby sme tie moderné nespájali s tými z 80. rokov 20. storočia Dnes si môžeme vybrať z fototapiet, ktoré skvele poslúžia na hladkých stenách (napr. latex), v miestnostiach s vysokou vlhkosťou ako je kuchyňa (vinyl) a také, ktoré. bude dobre fungovať aj na poréznych povrchoch.

Diabol je v detailoch

Vyzdoba ineteriéru

Nenápadné doplnky môžu byť volským okom pri vylepšovaní vyzdoby interiéru Vášho bytu. Svietidlá na dlhom kábli len so žiarovkou, geometrické vázy a tehly na stenách (aj vo forme fototapiet) dodajú bytu industriálny charakter. Jednoduché, biele glóbusy, jutový obrus a fototapeta s pilótami dreva na stene však vytvoria u Vás doma hrejivú rustikálnu atmosféru.

Obrazy a plagáty

Zdobenie steny obrazmi a plagátmi je najlacnejší a najrýchlejší spôsob, ako osviežiť priestor. Nová výzdoba interiéru v prenajatom priestore? Tento patent bude perfektne fungovať. Namiesto zatĺkania klincov môžete použiť špeciálne pásky. V Empik Foto si môžete pripraviť obrazy a plagáty z Vašich obľúbených grafík, fotografií alebo motivujúcich citátov. Vďaka tomu nielen spestríte vzhľad priestoru, ale budete si môcť vytvoriť galériu vlastných fotografií či ilustrácií. 

 

Viac nápadov na jarné zmeny vo Vašom byte nájdete tu. Všetky personalizované bytové doplnky nájdete na webovej stránke empikfoto.sk. 

Udostępnij: